Interessant:

Karin Slaughter nu ook in Kobo Plus

nieuws 5 augustus 2019 om 15:07

Rakuten Kobo en bol.com voegen vanaf 1 augustus de populaire schrijfster Karin Slaughter toe aan het ebook-abonnement Kobo Plus. Met uitgever HarperCollins Holland is een deal gesloten voor aanvankelijk vier titels.

Karin Slaughter is een van s werelds populairste schrijfsters. Haar thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Triptiek, Genesis, Verbroken en Versplinterd zijn de eerste vier boeken van Karin Slaughter die vanaf 1 augustus te lezen zijn via Kobo Plus op Kobo e-readers en de Bol.com Kobo ebooks en luisterboeken app voor Android en iOS.

Bol.com hoopt snel ook andere titels uit het oeuvre van Slaughter toe te kunnen voegen aan Kobo Plus. Kobo Plus is het ebook-abonnement van bol.com en Kobo. Hiermee kun je onbeperkt boeken lezen en ontdekken voor een vast bedrag per maand. Met meer dan 270.000 ebooks beschik je met Kobo Plus over het grootste aanbod digitale boeken van Nederland; van nieuwe releases tot bestsellers.

Naast ebooks biedt Kobo Plus ook onbeperkt luisterboeken luisteren aan uit een aanbod van meer dan 30.000 titels, waaronder exclusieve Kobo Originals zoals De Kriminalist. Aan dit aanbod worden wekelijks nieuwe luisterboeken toegevoegd.

Lees ook onze uitgebreide Kobo Plus review.

portablegear.nl