Interessant:

Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona editie

nieuws 29 juli 2019 om 17:23

Oppo komt speciaal voor Barcelona-liefhebbers met een speciale Barcelona-uitvoering van de Oppo Reno 10x Zoom. De nieuwe OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Editie met 8GB RAM en 256GB ROM is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt voor 899 euro.

Het toestel is zowel online als uitsluitend in de drie filialen in Rotterdam Centrum, Den Haag en Amsterdam Arena te koop. De speciale smartphone-editie is uitgebracht door OPPO om de verlenging van de succesvolle samenwerking met FC Barcelona te vieren.

De buitenkant van de telefoon is geïnspireerd op de wereldberoemde rode en blauwe kleuren en het logo van de legendarische club. De telefoon is daarnaast ook uitgerust met aangepaste software, waaronder exclusieve voetbalgraphics, pictogrammen en toolkits. Unieke beltonen brengen bovendien het stadiongeluid van FC Barcelona tot leven.

“Deze speciale uitgave beschikt daarnaast over uitstekende fotografiemogelijkheden inclusief de populaire 'haaienvincamera' die uitschuift wanneer je de selfiecamera activeert. Met onder andere de 10x Hybride Zoom functie en drie camera’s aan de achterkant van 48-megapixel (hoofdcamera), 13-megapixel (telelens) en 8-megapixel (ultragroothoekcamera), zijn gebruikers verzekerd van hoge kwaliteit foto’s en video’s.” aldus Oppo in een persbericht.

Oppo Reno 10x Zoom - Barcelona Editie
Oppo Reno 10x Zoom - Barcelona Editie

De ultra-nachtmodus maakt het daarnaast mogelijk om de hele nacht door te filmen, en de notchless panorama scherm zorgt voor een comfortabelere kijkervaring. Met de gepatenteerde VOOC 3.0-snellaadtechnologie kan het toestel bovendien in een mum van tijd opladen. Daarnaast ondersteunt de smartphone dual SIM-kaarten, zodat de echte Barça-fans hun club over de hele wereld kunnen volgen.

portablegear.nl