Interessant:

Ook luisterboeken in Kobo Plus

nieuws 7 mei 2019 om 12:00

Vanaf vandaag is het mogelijk om je Kobo Plus abonnement uit te breiden met luisterboeken. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen boekenliefhebbers nu ook luisteren naar een verhaal. Luisterboeken kunnen ook los worden gekocht bij bol.com of Kobo.

Tienduizenden titels

In totaal gaat de dienst van start met 28.000 nationale en internationale titels. Aan dit aanbod worden wekelijks nieuwe luisterboeken toegevoegd. Kobo Plus is beschikbaar in drie verschillende vormen:

  • Alleen e-books lezen via het reguliere Kobo Plus Lezen e-bookabonnement voor 9,99 euro per maand.
  • Alleen luisterboeken luisteren via een afzonderlijk Kobo Plus Luisteren-abonnement voor 8,99 euro per maand.
  • Zowel onbeperkt luisteren als e-books lezen via het gecombineerde Kobo Plus Lezen & Luisteren-abonnement voor 12,99 euro per maand.

Populair boeken en Kobo Originals

Boekenliefhebbers kunnen luisterboeken uit elk genre kiezen, bijvoorbeeld de bestsellers Mijn Verhaal van Michelle Obama, De dag van de doden van Nicci French en De hemel verslinden van Paolo Giordano. In navolging op het succes van Kobo Originals in Kobo Plus bevat het aanbod luisterboeken ook exclusieve titels, zoals gesproken versies van de Kobo Originals-serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman en de reeks In Naam van de Vader van Linda Jansma. De nieuwste Kobo Original is de detective De Kriminalist, een audiodrama dat zich afspeelt in het Amsterdam van de jaren 1920. Dit verhaal is gecreŽerd door bekroonde producers en schrijvers, onder wie Simon de Waal, Dick van den Heuvel en Steven de Jong. Het audiodrama is net zo binge-waardig als een misdaadserie op tv.

De eerste online boekwinkel

Bol.com is in 1999 opgericht als de eerste online boekenwinkel in Nederland. In 2014 ging bol.com een samenwerking aan met Kobo en innoveerden ze samen verder door e-books aan te bieden in Nederland en BelgiŽ. In 2017 lanceerden zij samen de abonnementsdienst Kobo Plus.

portablegear.nl