Interessant:

Samsung Galaxy Fold kost 2.000 euro

nieuws 29 maart 2019 om 10:06

De opvouwbare Samsung Galaxy Fold is vanaf 3 mei in Nederland te koop voor net iets meer dan 2.000 euro. Het toestel is exclusief verkrijgbaar bij KPN, T-Mobile, Vodafone en via Samsung.com.

De Samsung Galaxy Fold is een totaal nieuwe smartphonecategorie. Het 7,3 inch Dynamic AMOLED Infinity Flex display vouwt op tot een compact toestel dat je gemakkelijk in je jas- of broekzak stopt. De Samsung Galaxy Fold is volledig beschermd met Gorilla Glass 6. Samsung kondigde het toestel aan tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona.

App Continuity op de Samsung Galaxy Fold zorgt voor moeiteloze overgangen van het display aan de voorkant naar het grote Infinity Flex display binnenin. Doordat Samsung heeft samengewerkt met Googles Android gaat veranderen van scherm makkelijk en snel. De Galaxy Fold maakt gebruik van Samsungs grootste smartphonescherm ooit, terwijl je met Multi-Active Window tot drie apps tegelijkertijd gebruikt.

Samsung Galaxy Fold - Veel kleuren
Samsung Galaxy Fold - Veel kleuren

“De Samsung Galaxy Fold is het resultaat van 10 jaar onderzoek en betekent een absolute doorbraak in de manier waarop wij smartphones gebruiken”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “We bouwen voort op onze prachtige displaytechnologie en maken het mogelijk om te genieten van alle voordelen van grote schermen, terwijl het toestel nog steeds in je broekzak past.”

De Samsung Galaxy Fold is vanaf 3 mei verkrijgbaar bij KPN, T-Mobile, Vodafone en via samsung.com voor een verkoopadviesprijs vanaf 2.020 euro. Ieder toestel wordt standaard geleverd met Galaxy Buds (ter waarde van 149 euro), een slanke Kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade in het eerste jaar. De Samsung Galaxy Fold is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue.

portablegear.nl