Interessant:

Nieuwe Motorola One getoond

nieuws 31 augustus 2018 om 07:31

Motorola voegt een nieuwe lijn smartphones toe aan de Motorola-familie: de Motorola One. Deze Android One-smartphones geven je een snelle Android-ervaring, drie jaar security-updates voor een midrange prijs.

Twee Android versies en maandelijkse updates

Beide toestellen draaien standaard op een kale versie van Android 9 Pie, en krijgen gegarandeerd updates naar Android Q en Android R. Overbodige apps (bloatware) is niet te vinden op de toestellen. Je bepaalt zelf welke apps je installeert. Daarnaast ontvangen de toestellen gegarandeerd drie jaar lang elke maand beveiligingsupdates. De toestellen zijn hiermee dus minimaal drie jaar lang veilig te gebruiken.

Motorola One

De Motorola One is een 5,9-inch 19:9 smartphone met gebogen glas. De hoofdcamera van het toestel bestaat uit een 13 megapixel dual camera. Met de dubbele camera voeg je leuke scherpte-diepte-effecten aan je foto's toe. Selfies schiet je met 8 megapixel. Dankzij de ondersteuning van Google Lens kan je de camera ook gebruiken als extensie van het internet. Zo kan je teksten vertalen, recepten opzoeken of monumenten herkennen door simpel een foto te maken. De Motorola One gaat een volle dag mee op één batterijlading. Als je batterij bijna leeg is, laad je deze snel op met de TurboPower-oplader tot wel 6 uur batterij binnen 20 minuten. De smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 625 2,0 GHz octa-core processor. Dit is niet meer de nieuwste processor, maar in combinatie met 4 GB RAM zouden de prestaties meer dan voldoende moeten zijn voor regulier gebruik.

Motorola One - Gegarandeerde upgrades
Motorola One - Gegarandeerde upgrades

Motorola One Power

De Motorola One Power is een krachtigere en grotere uitvoering van de Motorola One. De One Power heeft een 6,2-inch 19:9 FullHD+ scherm. Zoals de naam al doet vermoeden is ook de batterij op dit toestel groter dan bij zijn kleinere broer. Bij normaal gebruik kan je tot twee dagen vooruit met één batterijlading. Met 15 minuten laden tank je 6 uur gebruik bij. Ook de processor (Snapdragon 636) is sneller dan bij de Motorola One. Met 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen zit je niet gauw krap.

Motorola One Power - Dubbele camera
Motorola One Power - Dubbele camera

Prijzen en beschikbaarheid

De Motorola One is in de komende maanden beschikbaar in Nederland voor 299 euro. De Motorola One Power komt vooralsnog niet naar Nederland.

portablegear.nl


Gerelateerde producten