Interessant:

Huawei P20 Pro beste smartphone van 2018

nieuws 17 augustus 2018 om 10:15

De Huawei P20 Pro is verkozen tot beste smartphone van het jaar. De European Image en Sound Assocation (EISA) kent deze prestigieuze titel toe aan de smartphone met de meest geavanceerde technologie en toonaangevende prestaties.

Met deze prijs wint Huawei, de tweede grootste smartphonemerk ter wereld, voor het zesde jaar op rij een EISA Award voor een toestel uit de P-serie. Volgens de EISA is de P20 Pro "de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit". De leden van EISA beschrijven de P20 Pro als "de perfecte compagnon voor mobiele gebruikers en voorloper op het gebied van mobiele fotografie [... en ...] een winnende combinatie van uitstekende hardware, optiek en vakmanschap".

EISA is een samenwerking tussen internationale specialisten op het gebied van consumentenelektronica. EISA kent zes expertises waarvan de HUAWEI P20 Pro in de categorie ‘Mobile Devices’ valt. Elk jaar presenteren de EISA-leden binnen elke expertise een lijst met producten die zij beschouwen als de meest opvallende en vooraanstaande producten. Nominaties worden vervolgens gepresenteerd tijdens de algemene vergadering van EISA, waar de leden eerst uitgebreid in beraad gaan voordat ze op de winnaars van elke categorie kunnen stemmen.

Triple camera op P20 Pro

De Leica triple camera op de P20 Pro is revolutionair. Van alle smartphonecamera’s heeft de P20 Pro het hoogst aantal pixels. De camerafuncties zorgen voor uitstekende fotografie, ook bij weinig licht. Daarnaast ondersteunt het 3x optische zoom en 5x hybride zoom en bevat het allerlei innovatieve functies zoals beeldstabilisaties gedreven door kunstmatige intelligentie (AIS). Dankzij AIS is het een van de weinige apparaten die foto’s met lange sluitertijden kan maken zonder statief.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

De EISA Awards ceremonie vindt plaats op 31 augustus 2018 tijdens IFA in Berlijn. De prijs wordt dan officieel overhandigd aan Huawei. Eerder concludeerde DxoMark al dat de camera in de P20 Pro exceptioneel goed was. Ook PortableGear was onder de indruk van de P20 Pro.

portablegear.nl