Interessant:

Motorola Moto E5 Play Android Go Edition komt

nieuws 16 augustus 2018 om 19:31

Lenovo heeft vandaag laten weten dat de Moto E5 Play, de Moto E5 en de Moto E5 Plus binnenkort in Nederland verkrijgbaar zijn. De entry level toestellen krijgen adviesprijzen van 100 tot 190 euro.

E5 Play met Android Oreo Go

De Moto E5 Play heeft een 5,3-inch Max Vision-display en een beeldverhouding van 18:9. Je activeert, ontgrendelt of vergrendelt de telefoon onmiddellijk door de vingerafdruklezer, die speels geplaatst is in het Motorola-logo. Met behulp van autofocustechnologie en de 8-megapixel camera aan de achterkant maak je prima foto's voor op social media. De selfiecamera van de E5 Play is voorzien van een flitser, zodat je ook in het donker selfies kan maken. Het toestel draait op Android Go, dat speciaal gemaakt is voor goedkopere toestellen.

Motorola E5 Play
Motorola E5 Play

Ook E5 en E5 Plus komen naar Nederland

Verder komen ook de Moto E5 en E5 Plus naar Nederland. Met een enorme 5.000 mAh accu is de Moto E5 Plus een ideale reisgenoot. Het toestel heeft een 6-inch Max Vision-scherm met 18:9 beeldverhouding. Het toestel ontgrendel je snel en gemakkelijk met de ingebouwde vingerafdrukscanner. De Moto E5 heeft een 5,7-inch Max Vision scherm, 18:9 beeldverhouding en ergonomisch gebogen achterkantd. Met de discrete vingerafdrukscanner zijn notificaties, telefoongesprekken of de home pagina gemakkelijk direct te openen.

Motorola E5 Plus
Motorola E5 Plus

De toestellen, die in april zijn aangekondigd voor de Amerikaanse markt, liggen binnenkort in de Nederlandse winkels. De Motorola Moto E5 Play is beschikbaar voor 100 euro. De Motorola Moto E5 is beschikbaar voor 150 euro. De Motorola Moto E5 Plus is ten slotte beschikbaar voor 190 euro. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.

portablegear.nl