Interessant:

Nieuwe Oreo 8 tablets van Huawei

nieuws 26 februari 2018 om 11:56

In tabletland is het de laatste jaren erg rustig. De introductie van maar liefst twee high-end tablets, met in totaal drie varianten, van Huawei is dan ook op zijn minst opvallend. De M5 en M5 Pro bieden vol entertainment met high-end specificaties.

De Huawei MediaPad M5 is beschikbaar in een 8,4-inch en 10,8-inch versie. De 10,8-inch versie is ook verkrijgbaar in een Pro uitvoering. De Huawei MediaPad M5 heeft een Crystal clear 2K display met 2,5D-glas. De Pro wordt geleverd met een uiterst nauwkeurige Huawei M-Pen, met 4.096 niveaus aan drukgevoeligheid zodat je nu ook aantekeningen, tekeningen en ontwerpen pp je tablet kan maken.

Huawei MediaPad M5
Huawei MediaPad M5

De Huawei MediaPad M5 Pro heeft verder een dun, full-size toetsenbord en is uitgerust met een nauwkeurige HD-touchpad. Hierdoor werk je met hetzelfde comfort als op een laptop. De tablets hebben twee stereoluidsprekers en de Huawei Histen-technologie biedt meeslepende 3D-audio via de luidsprekers. Daarnaast wordt Hi-Res-audio volledig ondersteund, voor geluid van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

De tablets zijn vanaf eind maart verkrijgbaar in Nederland en beschikbaar in de kleuren goud (Champagne Gold) en grijs (Space Grey). Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

portablegear.nl