Interessant:

Nieuwe TomTom RIDER

nieuws 23 februari 2018 om 09:22

TomTom lanceert een nieuw navigatiesysteem speciaal ontwikkeld voor motorrijders. De TomTom RIDER 550 heeft verschillende nieuwe functies, is sneller, slimmer en beter verbonden met het internet.

De TomTom RIDER 550 volgt de RIDER 450 uit 2017 op. Het navigatiesysteem is volledig draadloos en er is geen computer meer nodig om updates te installeren. Updaten gebeurt via WiFi en de meegeleverde Lifetime Services. De nieuwe, snellere quad-coreprocessor biedt betere prestaties en een vlottere navigatie-ervaring. Je kan met je telefoon communiceren via stemassistenten van Siri en Google Now. Zelfs smartphoneberichten kunnen voorgelezen worden via een headset.

De nieuwe TomTom RIDER 550 geeft je toegang tot TomTom Road Trips, waar je meer dan 150 exclusieve routes kunt downloaden. Zo kun je je ultieme motoravontuur nog makkelijker voorbereiden.áTomTom Road Trips biedt je ┤s werelds beste attracties en routes. Je kan online de routes bekijken en selecteren, personaliseren en gemakkelijk synchroniseren met de TomTom RIDER 550. Bovendien is het met de TripAdvisor-reviews op MyDrive ongelooflijk eenvoudig om passende hotels en eetgelegenheden te selecteren.

Net als bij de vorige modellen in het assortiment heeft de TomTom RIDER 550 een handschoenvriendelijk 4,3"-touchscreen. Dit scherm is zelfs goed te bedienen op de meest bochtige en heuvelachtige wegen en rondritten. Ook kunnen motorrijders de ritten opslaan die ze rechtstreeks op het apparaat hebben genomen. De TomTom RIDER 550 wordt geleverd met duizenden speciaal geselecteerde Points of Interest.

Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer: "We zijn erg blij dat we motorrijders de TomTom RIDER 550 kunnen bieden. Het bevat veel functies die de motorervaring nog gemakkelijker en mooier maken. Denk aan wifi, connectiviteit met smartphones en stemassistenten voor het hardop lezen van boodschappen. Bovendien zijn we er zeker van dat motorrijders de toegang tot de TomTom Road Trips community zeer zullen waarderen. "

De nieuwe TomTom RIDER 550 is vanaf de eerste week van april beschikbaar in Europa voor 399 euro. In de voorverkoop is de TomTom RIDER 550 vanaf medio maart beschikbaar. Het complete pakket beschikbare accessoires, zoals een auto-montageset, antidiefstalsysteem en een beschermende draagtas worden geleverd bij de TomTom RIDER 550 PP. De TomTom RIDER 550 PP is verkrijgbaar bij speciaalzaken voor 499 euro.

portablegear.nl