Interessant:

Nieuwe TomTom Rider modellen

nieuws 12 april 2017 om 10:40

TomTom komt met een drietal nieuwe navigatiesystemen voor motoren,, de TomTom RIDER 42, 420 en 450. De gehele TomTom RIDER-serie is geüpgraded met een aanraakgevoelig scherm dat zich aanpast aan dunne en dikke handschoenen, voor eenvoudig gebruik in alle weersomstandigheden.

De nieuwe serie laat je spannende nieuwe routes ontdekken voor al je reizen. Bovendien bevatten de TomTom RIDER-navigatiesystemen nu vooraf geļnstalleerde routes en specifieke points of interest voor motorrijders. De routes zijn samengesteld door onder andere MotoPlus, Adventure Bike RIDER en Tourenfahrer. Door op het scherm te tikken kunnen geschikte points of interest eenvoudig worden gevonden. Onder deze plekken vallen meeting points voor motorrijders, restaurants en hotels en zelfs motormusea; alles wat een motorrijder nodig heeft voor de perfecte tour. De nieuwe systemen komen samen met lifetime kaarten en lifetime verkeersinformatie.

TomTom Rider 2017
TomTom Rider 2017

Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer zegt: “De feedback van klanten leert ons dat motorrijders altijd sensationele en spannende ritjes willen vinden. Onze vooraf geļnstalleerde routes zullen zeker helpen bij het neerzetten van een memorabele ervaring. Motorrijders kunnen met de RIDER zelfs de klim of bocht uitkiezen die zij tijdens hun route willen hebben. Dit is ideaal wanneer je een rustige dag tegemoet wilt gaan of wanneer je juist klaar bent voor een uitdaging.”

Het vernieuwde TomTom RIDER navigatiesysteem is verkrijgbaar in Europa vanaf 25 april. De TomTom RIDER 42 en TomTom RIDER 420 zijn verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk 349 euro en 399 euro. De vernieuwde TomTom RIDER 450 en RIDER 450 Premium Pack zijn verkrijgbaar in speciaalzaken voor een prijs van respectievelijk 399 en 499 euro. De nieuwe modellen volgen de TomTom Rider 40, TomTom Rider 400 en TomTom Rider 410 op.

portablegear.nl