Interessant:

TAG Heuer met kleinere smartwatch

nieuws 15 januari 2018 om 10:00

Het luxe Zwitserse horlogemerk TAG Heuer komt met een kleinere en goedkopere versie van haar smartwatch, de TAG Heuer Connected Modular 41. Met een kastmaat van 41 millimeter is deze smartwatch ook geschikt voor kleinere polsen.

De Connected Modular 41 is een kleinere, goedkopere en licht verbeterde versie van de Connected Modular 45. In de Verenigde Staten gaat de Modular 41 1.200 dollar kosten. Dat is 350 dollar minder dan de Modular 45. In totaal zijn er negen horlogebandjes voor het horloge beschikbaar, waaronder de nieuwe kleuren wit, roze en blauw.

TAG Heuer Connected Modular 41
TAG Heuer Connected Modular 41

De Connected Modular 41 wordt gemaakt in samenwerking met Intel en Google. Het horloge draait dan ook op een Intel processor met Android Wear. Ten opzichte van de 45 millimeter-versie is het AMOLED scherm verbeterd, en biedt nu een 326 ppi resolutie met meer helderheid (350 nits). De hoeveelheid opslag is verhoogd tot 8 GB. Je hebt 1 GB RAM tot je beschikking (was 512 MB). Verder is het horloge waterdicht en voorzien van bluetooth, GPS en NFC.

In november 2015 kwam TAG Heuer als eerste luxe horlogemerk met een smartwatch, de TAG Heuer Connected. De TAG Heuer Connected Modular 41 komt waarschijnlijk nog dit kwartaal te koop.

portablegear.nl