Interessant:

Sony met drie draadloze sport-headphones

nieuws 10 januari 2018 om 10:16

Sony komt met maar liefst drie draadloze sport-headphones, de Sony de WF-SP700N, de WI-SP600N en de WI-SP500. De eerste twee modellen zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking.

Met een IPX4 waardering is de WF-SP700N spatwaterbestendig. Dit betekent dat de oordopjes inzetbaar zijn in de regen. Ook zweet zal de headphones niet beschadigen en is eenvoudig af te spoelen na afloop van de workout. De oordopjes blijven stevig zitten dankzij de oorhaken. De WF-SP700N wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert en heeft een accuduur van drie uur. Met deze case kan tot twee keer worden opgeladen dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Zo komt de accuduur op een totaal van 9 uur. Dit model beschikt over NFC waardoor snel een draadloze verbinding via Bluetooth kan worden gemaakt met een smartphone. Omgevingsgeluid behoort tot het verleden dankzij de active noise cancelling. Speciaal voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden juist versterkt zodat sporters verkeersveilig kunnen hardlopen op straat.

Sony WF-SP700N
Sony WF-SP700N

Naast het true wireless model (WF-SP700N) lanceert Sony nog twee in-ear modellen: de WI-SP600N en de WI-SP500. De WI-SP600N heeft dezelfde noise cancelling, geluidskwaliteit en spatwaterbestendigheid als de WF-SP700N. Dit model heeft een accuduur van ongeveer 6 uur. De compacte oordopjes zijn verbonden met een discrete nekband om een prettig draagcomfort te garanderen.

Sony WF-SP600N
Sony WF-SP600N

De WI-SP500 is ook spatwaterdicht met een IPX4 waardering en is uitgerust met NFC om snel te verbinden met een smartphone. De accuduur op een enkele lading is 8 uur voor extra lang trainen. De headphone heeft speciaal ontworpen ergonomische oordopjes waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen. Alle nieuwe Sony sportheadphones zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, zwart en wit

Sony WF-SP500
Sony WF-SP500

De WF-SP700N en WI-SP600N zijn vanaf juni 2018 in de Benelux beschikbaar voor respectievelijk 200 en 160 euro. De WI-SP500 is vanaf april 2018 in de Benelux beschikbaar voor 90 euro. Eerder deze week kwam Libratone al met een draadloze koptelefoon met active noise cancelling.

portablegear.nl