Interessant:

Ring met nieuwe beveiligingscamera's

nieuws 9 januari 2018 om 14:40

Ring introduceert op de CES een aantal nieuwe beveiligingsapparaten om een zogenaamde 'Ring of Security' te maken rondom huizen en buurten. Het bedrijf introduceert twee nieuwe camera’s en een lijn slimme, connected outdoorverlichting met de naam Ring Beams.

Jamie Siminoff, Chief Inventor en oprichter van Ring: “Onze missie is om buurtcriminaliteit te verlagen. Daarvoor is betaalbare, proactieve, eenvoudig te installeren en uitgebreide beveiliging nodig. Alle Ring Cams, Doorbells en Beams zijn geïntegreerd, zodat huiseigenaren een compleet beveiligingssysteem kunnen creëren met zelf ingestelde zones, commando’s en instellingen om inbrekers zo goed mogelijk af te schrikken. Met onze nieuwe camera’s, slimme verlichting en deurbellen blijven we innoveren. En doordat ze onderdeel zijn van de Ring of Security, maken we van 2018 een heel moeilijk jaar voor inbrekers.”

Ring Stick Up Cam
Ring Stick Up Cam

Op de CES toont Ring een tweetal nieuwe beveiligingscamera's. De Stick Up Cam is verkrijgbaar in een reguliere en een Elite uitvoering. Beide camera's bieden 1080p HD-video, tweeweg-audio en bewegingssensoren met zonedetectie. De Elite heeft betere bewegingssensoren dan de reguliere versie. Deze camera wordt gevoed via netstroom. De reguliere Stick Up Cam krijgt zijn voeding via een internetkabel.

Ring nam onlangs Mr Beams over, een innovatief bedrijf in ledverlichtingstechnologie, om slimme verlichting te kunnen integreren met zijn beveiligingsapparaten. Het komende jaar zal Ring een aantal buitenlampen op de markt brengen die zijn te integreren met de Ring-app en alle Ring Cams en Doorbells. Het assortiment zal bestaan uit opritverlichting, trapverlichting en spotverlichting.

Vanaf het voorjaar 2018 worden de producten geleverd in de Verenigde Staten; later in het jaar volgen de overige internationale markten.

portablegear.nl