Interessant:

Huawei Mate 9 Porsche Design kost 1.400 euro

nieuws 15 februari 2017 om 10:22

Nederland is het tweede land in Europa waar Huawei de exclusieve Huawei Mate 9 Porsche Design verkoopt. Sinds afgelopen maandag is deze unieke en dure telefoon verkrijgbaar in Nederland. Het toestel kost net geen 1.400 euro en is voorlopig alleen te koop bij de MediaMarkt.

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een exclusieve versie van de Huawei Mate 9 en heeft een gelimiteerde uitgave. Huawei biedt haar gebruikers hiermee een toestel waarbij een hoge standaard wordt geleverd op het gebied van technologie, performance en luxe. De Mate 9 is in november 2016 geintroduceerd.

Huawei Mate 9 Porsche Design
Huawei Mate 9 Porsche Design

ďHuawei wil een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit creŽren en de onderliggende filosofie van alle Porsche Design producten sluit hier op aan. De waarden vloeien voort uit de designfilosofie van Professor Ferdinand Alexander Porsche, oprichter van Porsche Design en tevens ontwerper van de legendarische Porsche 911. In opdracht van Huawei heeft Porsche Design een toestel ontworpen met naadloos gebogen randen, een grafiet afwerking in een stijlvolle zwarte kleur. Dit wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en een unieke en intuÔtieve gebruikersinterface.Ē aldus Huawei in een persbericht.

Huawei Mate 9 Porsche Design
Huawei Mate 9 Porsche Design

De Huawei Mate 9 Porsche Design combineert geraffineerd design met hoge prestaties. Het gebogen AMOLED beeldscherm is 5,5 inch groot. Verder kan je rekenen op een Kirin 960 processor, 6 GB RAM en 256 GB opslaggeheugen. Het scherm van de Porsche Design is daarmee kleiner dan het 5,9-inch-scherm van de originele Mate 9. De specificaties zijn verder wat krachtiger met 2 GB extra RAM en 192 GB extra opslaggeheugen.

De tweede generatie dual lens camera, ontworpen in samenwerking met Leica, heeft een toonaangevende monochroom 20 megapixel camera en 12 megapixel kleurencamera. Naast de energiezuinige Kirin 960 zorgt de 4000 mAh grote accu ervoor dat je pas na twee dagen je telefoon hoeft op te laden bij normaal dagelijks gebruik.

De Huawei Mate 9 is sinds 13 februari te koop in alle Media Markt winkels. Naast de winkels zal het toestel ook verkrijgbaar zijn via de MediaMarkt webshop. De Huawei Mate 9 is verkrijgbaar in de kleur Graphite Black en kost 1.399 euro.†Eerder ontwierp Porsche Design al een (niet al te fraaie)†Blackberry, een†navigatiesysteem†en een†telefoon.

portablegear.nl