Interessant:

Tijdens jaarwisseling 41 procent meer data

nieuws 2 januari 2017 om 14:49

Het netwerk van T-Mobile heeft tijdens de jaarwisseling 41% meer data verwerkt dan het jaar daarvoor. Het aantal telefoongesprekken is met 20% gestegen. Net als voorgaande jaren ziet T-Mobile een stabilisatie van SMS-aantallen; er is geen groei meer.

De stabiliteit van het netwerk is, ondanks de grote druk, uitstekend geweest. Ook op extra drukke plekken zoals op de Dam en de Erasmusbrug in Rotterdam konden klanten rekenen op de kwaliteit zoals ze die gewend zijn. Er bestaat geen betere stresstest voor een telecomnetwerk dan de jaarwisseling, waar klanten massaal en rond hetzelfde tijdstip bellen en internetten. Het netwerk van T-Mobile ondervond ook deze jaarwisseling geen problemen.

De steden met het meeste dataverkeer waren tijdens de jaarwisseling; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Haarlem, Almere en Arnhem. Amsterdam had opnieuw het meeste dataverkeer.

Met Datavrije Muziek en Oneindig Online heeft T-Mobile nog meer klanten verwelkomt die ongelimiteerd gebruik maken van het netwerk dat is getest als het beste netwerk in Nederland Ún de wereld. Ook het komende jaar blijft T-Mobile verder investeren in het netwerk om haar klanten de beste netwerkervaring te blijven geven.

portablegear.nl