Interessant:

Samsung vernieuwt Galaxy A3 en A5

nieuws 2 januari 2017 om 14:11

Samsung kondigt de Galaxy A3 2017 en A5 2017 aan. De nieuwe Galaxy A serie combineert volgens Samsung verfijnd design met een verbeterde camera en andere praktische functies die het leven makkelijker maken.

“Bij Samsung helpen we mensen om het maximale uit hun leven halen. Dat doen we met producten die de grens van wat technisch mogelijk is opzoeken en overschrijden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy A serie is daarvan een voorbeeld. Premium design gaat hand in hand met innovatieve mogelijkheden, een krachtige camera en eersteklas prestaties.”

Samsung Galaxy A5 - Zwart
Samsung Galaxy A5 - Zwart

De Galaxy A-serie bestaat uit de Galaxy A3 2017, de Galaxy A5 2017 en Galaxy A7 2017. Alleen de eerste twee toestellen komen naar Nederland. De A-serie heeft een metalen frame en een afgeronde achterkant die comfortabel in de hand ligt. De camera en home button gaan naadloos op in het ontwerp. Dat maakt de smartphone extra comfortabel in het gebruik. De Galaxy A serie komt beschikbaar in de kleuren Black Sky, Gold Sand en Peach Cloud. Dankzij de verbeterde camera’s aan de voor- en achterkant leg je mooie momenten eenvoudig vast. Met de extreem accurate autofocus stelt de camera zelfs bij weinig licht scherp en maak je levendige, heldere foto’s.

Het maken van selfies was nog nooit zo eenvoudig. Waar je het scherm ook aanraakt, het resultaat is een high-resolution selfie waarbij je het display als flits kunt gebruiken. De camera van de Galaxy A heeft een gemakkelijkere gebruikservaring, waardoor je snel kunt switchen tussen modi en instant filters om effecten aan je beelden toe te voegen. Met speciale modi, zoals de Food Mode, optimaliseer je de kleuren en contrasten van je culinaire foto’s.

Samsung Galaxy A3 2017 - Roze
Samsung Galaxy A3 2017 - Roze

Een aantal functies van de Galaxy S7 zijn ook terug te vinden in de nieuwe Galaxy A3 en A5:

  • IP68 spatwater- en stofafstotend. Zo is het apparaat beschermd tegen regen, transpiratievocht, zand en stof en neem je het veilig overal mee naartoe.
  • Door de lange batterijduur ben je langer verbonden. Een reversible USB Type-C poort zorgt voor makkelijke connectiviteit. De Galaxy A5 laadt bovendien sneller op dan ooit met Fast Charging.
  • Met het Always on Display check je notificaties zonder dat het scherm aan hoeft. Dat bespaart tijd en batterij.
  • Door meer geheugen en microSD support tot 256GB leg je content vast en heb je altijd voldoende opslagcapaciteit.
 

De nieuwe Galaxy A serie is vanaf 3 februari in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Black Sky, Gold Sand en Peach Cloud. De Galaxy A3 heeft een verkoopadviesprijs van 329 euro, de verkoopadviesprijs voor de Galaxy A5 bedraagt 429 euro.

portablegear.nl