Interessant:

Samsung Galaxy A8 krijgt Infinity Display

nieuws 19 december 2017 om 09:28

Begin volgend jaar komt Samsung met de Galaxy A8. De Galaxy A8 biedt een dubbele selfiecamera met een groot Infinity Display in een fraai design. De Galaxy A8 is vanaf 8 januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 499,-.

“Met het Infinity Display en de Dual Front Camera met Live Focus biedt de Galaxy A8 de meest populaire mogelijkheden van onze flagshipsmartphones,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy A-serie stond al bekend om zijn toegankelijke en premium design. Nu hebben de nieuwe modellen voor het eerst geavanceerde extra’s. Met deze toestellen laten we zien hoe belangrijk we het vinden dat je telefoon optimaal gebruiksgemak biedt.”

Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

Net als veel high-end toestellen tref je op de Samsung Galaxy A8 een dubbele camera. Samsung kiest er echter voor om de selfiecamera dubbel uit te voeren. De hoofdcamera heeft gewoon een enkele lens. “De Dual Front Camera bestaat uit twee aparte camera’s, waartussen je kunt switchen om precies de selfie te maken die jij op dat moment in gedachten hebt. Van close-ups met vervaagde achtergrond tot portretten met een heldere en sprankelende achtergrond. Met de functie Live Focus pas je eenvoudig het bokeh effect aan, dit kan zowel vooraf als nadat je de foto hebt gemaakt. Zo ben je verzekerd van absolute topbeelden.” aldus Samsung.

Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

De nieuwe Galaxy A8 heeft een Always On Display, zodat je al op de hoogte bent van de tijd en notificaties zonder je toestel te ontgrendelen. De Galaxy A8 is water- en stofbestendig (IP68). Daarnaast breid je de opslagcapaciteit eenvoudig uit tot 256 GB met een microSD-kaart. Tot slot is de Galaxy A8 het eerste toestel in de A-serie waarop je de Samsung Gear VR kunt aansluiten.

De Galaxy A8 is met 32 GB vanaf 8 januari 2018 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 499 euro in de kleuren zwart (black), goud (gold) of grijs (orchid grey). Samsung voert de A-reeks al een aantal jaren. Begin dit jaar vernieuwde Samsung de Galaxy A3 en A5.

portablegear.nl