Interessant:

Xperia XZ pre-order met gratis headset

nieuws 13 september 2016 om 19:30

Het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Xperia XZ, is tot 9 oktober te bestellen als pre-order. Van 12 september tot 9 oktober krijg je bij de Xperia XZ een Extra Bass Sony headset XB950BT van 199 euro cadeau.

De op een Snapdragon 820 draaiende Sony Xperia XZ heeft een 13 megapixel selfiecamera aan de voorzijde. Door de hoge gevoeligheid van ISO 6400 en 22 mm / 90-graden groothoeklens maak je ook goede foto's, zelfs met weinig licht. De Xperia XZ biedt ook hoogwaardige opnames in 4k voor haarscherpe video's.

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

Het waterbestendige toestel oogt premium dankzij de glazen voorkant en de metalen achterkant. In de power-knop vind je een vingerafdruksensor. De Xperia XZ is verkrijgbaar in de keuren blauw, zwart en platinum. De Xperia XZ is begin september op de IFA in Berlijn geïntroduceerd.

Sony MDR-XB950BT
Sony MDR-XB950BT

De Sony MDR-XB950BT is een draadloze koptelefoon met krachtige 40-mm neodynium drivers. Je verbindt de koptelefoon binnen enkele seconden met One-Touch NFC. Het bereik is tot 100 meter. Leuk is de Electro Bass Booster voor sensationele beats en levensecht clubgeluid. Je kan de koptelefoon zowel via bluetooth als via de meegeleverde kabel gebruiken. Handsfree bellen is mogelijk via een ingebouwde microfoon. De Sony MDR-XB950BT heeft een adviesprijs van € 199 en een actuele winkelprijs van € 149.

portablegear.nl