Interessant:

LG V20 voorlopig niet in Nederland

nieuws 7 september 2016 om 14:19

LG heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip, de LG V20 aangekondigd. De V20 heeft een klein always-on scherm boven het hoofdscherm voor eenvoudige bediening van het toestel. Daarnaast heeft het toestel een dubbele camera op de achterkant net als de LG G5.

De LG V20 volgt de LG V10 op en moet de kritische ontvangst van de LG G5 doen vergeten. De V20 oogt wat groot door zijn rubberachtige behuizing. Voordeel is wel dat het toestel valbestendig is (MIL-STD-810G standaard). De accu van het toestel is verwisselbaar. Het toestel is wel 10 procent lichter en 10 procent dunner dan zijn voorganger.

LG V20 - Kleuren
LG V20 - Kleuren

Het toestel is een echt high-end toestel, met een Snapdragon 820 processor, 4 GB intern geheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Meest opvallende features zijn de dubbele camera aan de achterkant om zowel normale als panoramafoto's te kunnen maken en het dubbele scherm aan de voorkant. Boven het haarscherpe 5,7-inch scherm zit namelijk een always-on display. Op dit display kan je muziek bedienen, snelkoppelingen plaatsen, kalendernotifcaties zien en nog veel meer. De functionaliteit is vrijwel onveranderd gebleven ten opzichte van zijn voorganger.

LG V20 - Audio
LG V20 - Audio

Tijdens de lancering komt de V20 in drie kleuren, namelijk donker grijs (Titan), roze (Pink) en zilver (Silver). Het toestel is nog deze maand verkrijgbaar in de Verenigde Staten en delen van AziŽ. Of het toestel naar Europa komt is nog niet bekend. Bij de LG V10 kwam het toestel uiteindelijk toch naar Europa. In Amerika heeft het toestel een adviesprijs van 650 dollar.

portablegear.nl