Interessant:

Huawei Nova naar Nederland

nieuws 1 september 2016 om 15:59

Op de IFA 2016 heeft Huawei een tweetal midrange toestellen in de nieuwe Nova serie aangekondigd, de Nova en de Nova Plus. De Nova heeft een 5-inch 1080p scherm en de Nova Plus een 5,5-inch scherm. Huawei Nederland geeft aan dat enkel de Nova in Nederland zal verschijnen.

"Huawei begrijpt dat dynamische consumenten een toestel zoeken dat past bij hun snelle levensstijl", vertelde Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. "De Huawei Nova is speciaal ontworpen om gebruikers nieuwe ervaringen te bieden met hun buitengewone prestaties, stijlvolle ontwerp en geavanceerde camerafuncties. Dat maakt het bij uitstek uitstekende toestellen voor een generatie die hun leven via een smartphone beleeft."

Huawei Nova familie
Huawei Nova familie

Het gebogen oppervlak en het 5-inch scherm van de Huawei Nova-smartphone vloeien naadloos in elkaar over en vormen zo een ergonomisch en compact design dat goed in de hand van de gebruiker ligt, waardoor bediening met één hand gemakkelijk wordt gemaakt.

De camera van 12 megapixels aan de achterzijde van de Huawei Nova, met grotere pixels van 1,25 um beschikt over een lens met groot diafragma, waardoor ook bij weinig licht heldere en scherpe foto’s kunnen worden gemaakt. Daarnaast beschikt de camera van de Huawei Nova-lijn over extra snelle autofocus, om elk moment optimaal vast te leggen.

De Huawei Nova draait op een Snapdragon 625-processor, heeft 3 GB RAM en 32 GB opslaggeheugen. De 3.020 mAh-batterij met Smart Power 4.0 van de Huawei Nova biedt voldoende energie voor een dag gebruik. Verder is de Nova voorzien van een vingerafdruksensor

De Huawei Nova zal in oktober verkrijgbaar zijn in meer dan 50 landen en regio's, waaronder Nederland. De Huawei Nova Plus zal niet verkrijgbaar zijn in Nederland. De Huawei Nova zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Prestige Gold, Mystic Siler and Titanium Grey met een adviesprijs van € 399.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws