Interessant:

Modieuze Alcatel SHINE LITE getoond

nieuws 1 september 2016 om 11:04

Op de IFA in Berlijn heeft Alcatel de SHINE LITE laten zien. De SHINE LITE is een stijlvolle smartphone met een premium design, een vingerafdrukscanner en een flitser zowel bij de hoofd- als de selfiecamera.

“In plaats van onze smartphones terug te brengen tot de basis om beter aan te sluiten op de budgetwensen van de consument, kiezen wij ervoor om de lat juist hoger te leggen”, zegt Nicolas Zibell, General Manager of International Business en President van TCL Communication. “We bieden een topproduct met een premium design en belangrijke functionaliteiten.”

Alcatel SHINE LITE - Voorkant
Alcatel SHINE LITE - Voorkant

De SHINE LITE oogt bijzonder fraai en heeft een opvallend symmetrisch design dat bestaat uit een 2,5D-glasscherm en een metalen frame, zonder zichtbare hoeken. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat de je moeiteloos je smartphone ontgrendelt, zonder concessies te hoeven doen aan de veiligheid. Je vinger geeft ook toegang tot een Safebox, waar je privé-foto’s, -video’s, -muziek en -documenten opslaat. Elk van je vingerafdrukken is vooraf vast te leggen voor het opstarten van vijf favoriete apps, direct vanuit de stand-bymodus. Gebruik je wijsvinger bijvoorbeeld om e-mails te openen en je duim om bij de foto’s te komen.

Alcatel SHINE LITE - Zijkant
Alcatel SHINE LITE - Zijkant

Dankzij een LED-flitser aan de voorzijde produceert de SHINE LITE helder verlichte selfies die je direct in Face Show kunt plaatsen, een speciaal en eenvoudig toegankelijk selfie-album met foto's en video's. Een dual-tone flitser op de 13 megapixel camera aan de achterzijde zorgt voor een goede belichting bij het maken van foto's.

Begin november komt de SHINE LITE in Nederland. De adviesprijs van het toestel bedraagt 199 euro. De smartphone komt in de kleuren goud en wit.

portablegear.nl


Gerelateerde producten