Interessant:

Motorola met Moto Z Play en Zoom-mod

nieuws 31 augustus 2016 om 22:50

Lenovo introduceert op IFA de nieuwe Moto Z Play en de Hasselblad True Zoom camera Moto Mod, die optische zoom aan de Moto Z reeks toevoegt. De Moto Z Play wordt geleverd met de langste batterijduur ooit voor Lenovo en is ontworpen voor Moto Mods.

Moto Z Play

De Moto Z Play is de derde Moto Z modulaire telefoon, na de Moto Z en Moto Z Force. De Moto Z Play heeft een dun, licht ontwerp met een stevig aluminium frame en elegante glazen achterkant. De Moto Z Play gaat, met de langste batterijduur ooit, 50 uur mee zodat je dagen kunt spelen zonder op te hoeven laden. Mocht je door je 50 uur heen zijn, dan kun je het toestel met de TurboPower opladen tot 9 uur in slechts 15 minuten. Verder biedt het toestel een snelle 2.0 GHz octa-core processor, een fraai 5,5-inch 1080p HD Super AMOLED display en 3GB RAM-geheugen. Met de 16 megapixel laser autofocus camera kun je zowel overdag als ’s nachts scherpe foto’s schieten.

Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play

Hasselblad True Zoom camera Moto Mod

Nieuw is ook de Hasselblad True Zoom camera Moto Mod, een extra module voor de Moto Z smartphones, waarmee je de beschikking krijgt over 10x optische zoom en RAW-opnames. Hasselblad en Moto hebben samen een geweldige beeldervaring ontworpen die mobiele fotografie volledig transformeert. Met de 10x optische zoom en Xenon flitser kun je je richten op het nemen van een shot, zonder dat de belichting en afstand in de weg staan van een perfect beeld. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om foto's te schieten in RAW-formaat, wat zorgt voor nog meer controle en flexibiliteit. Ook garanderen de fysieke sluiter- en zoom-controles voor een goede bediening.

Hasselblad True Zoom camera Moto Mod
Hasselblad True Zoom camera Moto Mod

Beschikbaarheid

De Moto Z Play is beschikbaar vanaf het midden van september voor een adviesprijs van € 449. De Hasselblad True Zoom mod komt ook rond die tijd beschikbaar voor een adviesprijs van € 249.

portablegear.nl