Interessant:

Honor 8 naar Nederland

nieuws 25 augustus 2016 om 09:33

De Honor 8, is gisteravond officieel gelanceerd in Europa. Het toestel was eerder al in Azie en de Verenigde Staten aangekondigd, maar komt nu ook naar Europa. Het high-end toestel krijgt een adviesprijs van 399 euro.

De Honor 8 is een complete smartphone met een Kirin 950 2,3 GHz quadcore processor en 4 GB RAM. Het opslaggeheugen bedraagt 32 GB en is uitbreidbaar tot 128 GB. Het 5,2-inch LTPS-scherm heeft een Full HD resolutie. De dual-camera, die eerder te zien was op de Huawei P9, is ook aanwezig op de Honor 8. Met deze camera kan je onder andere de focus van de camera aanpassen nadat de foto genomen is. Op deze manier krijg je bijzonder fraaie scherpte-diepte-effecten. Verder vind je op de Honor 8 alle specificaties die je bij een high-end telefoon kan verwachten, zoals 2,4 / 5 GHz WiFi, NFC, bluetooth en 4G. Een vingerafdruksensor is ook standaard.

Honor 8 - Zwart
Honor 8 - Zwart

“Iedere generatie heeft haar eigen idolen, een eigen blik op de wereld en eigen regels. De Honor 8 is ontworpen door Honor, het leidende e-commerce smartphone merk voor de digitale generatie, om aan te sluiten op hun ambitieuze, altijd bewegende lifestyle. De Honor 8 combineert een superieur design met ultieme snelheid en een camera van hoge kwaliteit met slimme functies - dit alles maakt het de perfecte match.” aldus Honor in een persbericht.

Honor 8 - Blauw achterkant
Honor 8 - Blauw achterkant

De Honor 8, volgt de Honor 7 op, en is per direct beschikbaar in vMal, de online shop van Honor, voor 399 euro, inclusief een softwaare-jubileumpakket ter waarde van 99,99 euro (zo lang de voorraad strekt). De telefoon is beschikbaar in de kleuren blauw, wit en zwart.

portablegear.nl