Interessant:

Motorola Moto E 2016 binnenkort verkrijgbaar

nieuws 23 augustus 2016 om 15:10

Vanaf begin september zijn de Motorola G Play en de Motorola E3 verkrijgbaar in Nederland. De goedkope E3 is de opvolger van de Moto E2. De Moto G Play is het goedkoopste toestel in de eerder geļntroduceerde G-reeks.

“De nieuwe Moto E is een elegante en uiterst betaalbare 4G-smartphone geworden met onder de motorkap een snelle krachtige quad-core processor voor gaming of video consumptie. Daarnaast is de Moto E uitgerust met het onvolprezen Android Marshmallow OS en twee geavanceerde camera’s met autofocus voor de perfecte foto of selfie. De Moto E is spatbestendig gemaakt zodat het in alle omstandigheden dienst blijft doen.” aldus Motorola in een persbericht.

Motorola Moto E 2016
Motorola Moto E 2016

Ook de Moto G Play komt met een quadcore processor en heeft een batterij van 2.800 mAh batterij. Dankzij de pure stock Android geniet je van onversneden prestaties. Net als de andere Moto G4 (G4 en G4 Plus) toestellen is de G4 Play behandeld met een waterafstotende nanocoating. Hierdoor is het toestel licht waterbestendig. Je kan het toestel niet onderdompelen onder water, maar wel zonder problemen gebruiken in bijvoorbeeld lichte regen.

Motorola Moto G4 Play
Motorola Moto G4 Play

De Moto E zal 129 euro kosten en ligt vanaf begin september in de winkel. De Moto G Play zal 169 euro kosten en zal eveneens vanaf begin september in de winkel liggen.

portablegear.nl