Interessant:

Jabra Sport Pulse Special Edition geintroduceerd

nieuws 16 augustus 2016 om 21:03

Jabra heeft de Sport Pulse en de Sport Coach draadloze koptelefoons vernieuwd door een tweetal Special Editions te introduceren. De Jabra Sport Pulse meet naast de hartslag nu ook je VO2 MAX. De Coach kan nu ook het aantal herhalingen van een oefening bijhouden.

De Jabra Sport Pulse is in september 2014 geďntroduceerd op de IFA in Berlijn en combineert een in-oor-hartslagmeter met een draadloze koptelefoon. Een jaar later zag de Jabra Sport Coach het levenslicht. De Sport Coach heeft geen hartslagmeter, maar wel een bewegingssensor om je activiteiten te tracken en te voorzien van gesproken coaching.

De Jabra Sport Pulse Special Edition biedt als extra ten opzichte van het origineel continue VO2 MAX (mate van verzuring) metingen door de gegevens van de in-oor-hartslagmeter te laten analyseren door de Jabra Sport Life app. Op de app krijg je vervolgens inzage in je VO2 MAX niveaus tijdens je workout. Als je de originele Jabra Sport Pulse bezit, dan volstaat een firmware-upgrade om dezelfde functionaliteit te krijgen.

Jabra Sport Pulse Special Edition
Jabra Sport Pulse Special Edition

De Sport Coach Special Edition is voorzien van een extra bewegingssensor om het aantal herhalingen van een bepaalde oefening waar te nemen en bij te houden. Zo houdt je koptelefoon bij hoeveel reps je hebt gedaan bij opdrukken, lunges of burpees. Op dit moment kan de Sport Coach Special Edition 10 veel voorkomende oefeningen bijhouden, maar Jabra belooft het aantal te vergroten bij toekomstige updates.

Jabra Sport Coach Special Edition
Jabra Sport Coach Special Edition

Beide koptelefoons zijn IP55-gecertificeerd en hebben – volgens Jabra – een minimale accuduur van 5 uur. De standbytijd van beide producten bedraagt 10 dagen. Ook bieden de Special Editions een verbeterde geluidskwaliteit en een betere pasvorm, dankzij de COMPLY oorstukken. Allebei de koptelefoons komen nog dit kwartaal op de markt.

portablegear.nl