Interessant:

KPN Play nu ook op laptop

nieuws 5 augustus 2016 om 10:15

KPN Play klanten kunnen nu ook live televisie kijken op hun laptop en pc. Ook heeft KPN ondersteuning voor Apple TV toegevoegd. Met KPN Play kijk je 26 populaire tv-zenders, waarvan 14 in HD.

Vanaf 4 augustus is de betaversie van de webplayer voor alle klanten toegankelijk via de website www.playvankpn.nl. Met de betaversie is het mogelijk om 26 populaire tv-zenders live te streamen, inclusief series en films van de lineaire HBO kanalen en de exclusieve content van KPN Presenteert. Opnames, gemiste programma’s en On Demand content worden later toegevoegd. Daarnaast kunnen klanten met een Apple TV (2 of nieuwer) vanaf vandaag gebruikmaken van AirPlay ondersteuning en Play streamen naar hun tv. Alle functionaliteiten van de app, zoals opnames en je persoonlijke Pinboard afspelen, worden volledig ondersteund via AirPlay.

De webplayer is volop in ontwikkeling en in eerste instantie alleen via de Chrome browser te gebruiken in combinatie met Full HD-schermen. Op basis van feedback van de gebruikers worden verdere verbeteringen doorgevoerd.

KPN introduceerde Play in november 2015 en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Vorige maand werd Play al uitgebreid met een gratis tweede stream. Play kost € 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken.

portablegear.nl