Interessant:

Polar introduceert M600 Android Wear horloge

nieuws 5 augustus 2016 om 10:59

Later dit jaar verschijnt de Polar M600, een Android Wear horloge, met optische hartslagmeter, ingebouwde GPS en Polar Smart Coaching features. De Polar M600 heeft een adviesprijs van 349 euro.

De Polar M600 is zowel te gebruiken tijdens het trainen als daarbuiten. De waterbestendige M600 ziet er fraai uit en biedt een 1,3-inch kleurendisplay. Je bedient het horloge met de goed toegankelijke knop onder het scherm. Polar belooft een batterijduur van 48 uur als de M600 gekoppeld is met een andere Android device. De optische hartslagsensor gebruikt 6 LED-lampjes, daar waar 4 lampjes de standaard is.

Polar M600 - Wit
Polar M600 - Wit

Polar is zelf erg in zijn nopjes met de M600. “Polar staat er om bekend om slimheid toe te voegen aan sport” zegt Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer bij Polar. Hij vervolgt zonder al te veel bescheidenheid: “Polar maakte de eerste hartslagmonitor, de eerste activity tracker en nu zijn we het eerste sportaccessoirebedrijf die met een smartwatch speciaal voor sporters komen. Draaiend op Android Wear biedt de M600 ontelbare mogelijkheden om de smartwatch aan te passen zonder afbreuk te doen aan de unieke Polar sportaccessoire-ervaring, die de kern vormt van de M600.”

Polar M600 - Zwart
Polar M600 - Zwart

De Polar M600 is in binnenkort verkrijgbaar in de kleuren wit (Powder White) en zwart (Charcoal Black) voor een advies prijs van € 349. Later volgt nog een rode variant.

Onlangs vernieuwde Samsung haar sportwearable met de introductie van de Samsung Gear Fit 2. Garmin kwam met de Vivosmart HR+.

portablegear.nl