Interessant:

LG met LG X Power en X Style

nieuws 2 juni 2016 om 13:43

LG breidt haar LG X midrange-assortiment uit met twee nieuwe telefoons, de LG X Power, met een groter dan gemiddelde accu én de LG X Style, die eigenlijk nergens in uitblinkt. Het is niet duidelijk of de toestellen in Nederland verschijnen.

In februari 2016 introduceerde LG de LG X cam en X screen. Het idee achter de X-range is dat iedereen een eigen favoriete smartphone-functionaliteit heeft. In de X-serie heb je telefoons die uitblinken op slechts één bepaald vlak, waardoor de prijs relatief laag kan blijven.

Zo is de LG X screen voorzien van een "Always-on" Second Screen. Dit tweede tweede scherm vind je boven het 4,93-inch HD In-cell hoofdscherm en meet 1,76-inch scherm (van 520 x 80 pixels). De LG X cam is aan de achterzijde voorzien van twee camera's (met een 13-megapixel en een 5-megapixel sensor) voor een optimale fotoervaring. Een dual-camera kan in theorie bijvoorbeeld gebruikt worden voor 3D-fotografie of voor het achteraf bijstellen van foto's. De LG X screen is ondertussen in Nederland verkrijgbaar voor een prijs van rond de € 250.

LG X Power
LG X Power

In Oekraïne zijn nu twee nieuwe X-serie toestellen opgedoken. De LG X power heeft een 5,3-inch scherm met een 1.280 x 720 resolutie, 2 GB RAM, 16 GB opslaggeheugen en een quad-core MediaTek processor. De accucapaciteit is echter bovengemiddeld met 4.100 mAh. Afgelopen week introduceerde Acer met de Liquid Zest Plus ook al een telefoon met een extra grote accu (5.000 mAh).

LG X Style
LG X Style

De LG X style is de tweede smartphone die gespot is in Oekraïne. Vermoedelijk is de X style een telefoon met een wat mooier uiterlijk dan de andere X-serie toestellen. Op de opgedoken foto's springt de X style er echter nog niet direct uit. Qua specificaties valt de X style verder tegen met een 5-inch scherm met een relatief lage 720 x 1.280 resolutie, 1,5 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen en een 2.100 mAh accu.

Het is niet bekend of de LG X style en X power in Nederland verschijnen. In Oekraïene gaan de toestellen volgende maand in de verkoop voor een prijs van respectievelijk rond de € 200 en rond de € 180.

Root Nation