Interessant:

TomTom app waarschuwt nu ook voor files

nieuws 25 mei 2016 om 10:59

Vanaf vandaag waarschuwt de TomTom Flitsers app haar gebruikers ook voor naderende files. Je wordt zichtbaar en hoorbaar gewaarschuwd voor langzaam rijdend of stilstaand verkeer op de route, zodat je op tijd kan beginnen met vaart minderen.

"TomTom streeft er continu naar om autorijden veiliger en relaxter te maken", zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en magaing director van TomTom Consumer. "TomToms naderende filewaarschuwingen zijn een goed voorbeeld van dit streven."

De TomTom Flitser app was al beschikbaar in zestien landen, en breidt vandaag uit naar nog eens 26 landen. De app biedt je overal ter wereld betrouwbare realtime informatie over vaste en mobiele flitsers op de route. Ook waarschuwt de app voor trajectcontroles

De informatie over vaste flitsers komt uit TomToms database en wordt altijd geverifieerd door de teams van TomTom. Mobiele flitsers worden gerapporteerd en geverifieerd door een community van ruim vijf miljoen bestuurders wereldwijd.

De TomTom Flitsers app voor Android is gratis beschikbaar in Google Play. Vorige maand lanceerde TomTom haar nieuwe platform City met live verkeersinformatie in grote steden.

portablegear.nl