Interessant:

25x zoom op Canon PowerShot SX620 HS

nieuws 24 mei 2016 om 11:44

In juni komt Canon met de PowerShot SX620 HS, een compacte superzoomcamera met 25x optische zoom om nog dichter op de actie te komen. In combinatie met een 20,2 megapixel CMOS-sensor is de PowerShot SX620 HS een goede aanvulling op je smartphone.

Het eerste wat opvalt aan de Canon PowerShot SX620 HS is de nieuwe ultragroothoeklens met 25x optische zoom. Met digitale zoom (ZoomPlus-technologie) is de zoom nog uitbreidbaar tot 50x, zonder al te veel kwaliteitsverlies. De optische beeldstabilisatie met acht instellingen zorgt ervoor dat je onderwerpen in bijna elk scenario haarscherp en vol details blijven. Naast foto's maak je met de PowerShot SX620 HS Full HD-films. Ook tijdens het filmen wordt het beeld gestabiliseerd.

Canon PowerShot SX620 HS - Zwart
Canon PowerShot SX620 HS - Zwart

Voor een artistiek accent voegt Creative Shot stijlvolle effecten en filters – zoals Fish-eye Effect en Miniature Effect – toe aan je foto’s en maakt naast het origineel ook vijf verschillende versies van de scène, zodat een bibliotheek wordt opgebouwd van interessante opnamen die je wilt bewaren. Met Dynamic NFC maak je snel verbinding met slimme apparaten om foto’s via de Camera Connect app te verzenden. Met WiFi kun je je foto’s ook uploaden naar cloud services, zoals irista van Canon.

Canon PowerShot SX620 HS - Rood
Canon PowerShot SX620 HS - Rood

Canon PowerShot SX620 HS - Zilver
Canon PowerShot SX620 HS - Zilver

De Canon PowerShot SX620 HS volgt de Canon PowerShot SX610 HS uit 2015 op en komt in de kleuren zwart, rood en zilver. De adviesprijs zal rond de € 280 euro liggen.

portablegear.nl