Interessant:

Huawei P9 Lite verkrijgbaar in Nederland

nieuws 10 mei 2016 om 14:16

De Huawei P9 Lite is per direct leverbaar in Nederland. De P9 Lite volgt een van de meest succesvolle Huawei smartphones ooit, de P8 Lite, op. De P9 Lite is 300 euro goedkoper dan de reguliere P9.

De Huawei P9 Lite is een goedkopere variant van het vlaggenschip de Huawei P9. Het toestel lijkt erg op zijn duurdere broer, maar is uitgevoerd in kunststof in plaats van metaal. Ondanks het gebruikte plastic oogt de P9 Lite even rank en chique als de reguliere P9.

Huawei P9 Lite - Zwart
Huawei P9 Lite - Zwart

Ander groot verschil is de camera. Daar waar de dubbele camera van de Huawei P9 één van de betere en zeker de leukste van de markt is, moet de P9 Lite het doen met een reguliere 13 megapixel camera. Dus geen dual camera en ook geen inbreng van Leica. Ook de processor van de P9 Lite is minder krachtig dan de P9.

Huawei P9 Lite - Goud
Huawei P9 Lite - Goud

Keerzijde van dat alles is natuurlijk wel de lagere prijs. Met een adviesprijs van € 299 is de P9 Lite € 300 goedkoper dan de P9. Voor een telefoon met dezelfde look en feel als zijn grote broer is dat natuurlijk erg interessant. Bij Ben.nl is de P9 Lite per direct te bestellen voor € 17,50 per maand inclusief 200 minunten of sms'jes en 1 GB data. De Huawei P9 Lite is verkrijgbaar in de kleuren wit, goud en zwart.

|TABEL=1455|

portablegear.nl