Interessant:

HTC One M9 Prime Camera Edition gepresenteerd

nieuws 2 mei 2016 om 11:51

De HTC One S9 is vanaf vandaag in Nederland te koop als de HTC One M9 (Prime Camera Edition). De M9 Prime Camera Edition is een 5-inch smartphone met 13-megapixel camera en een onhandig lange naam.

De HTC One M9 Prime Camera Edition krijgt een adviesprijs van € 449 en vervangt de HTC One M9. De HTC One M9 had begin mei 2016 een verkoopprijs van rond de € 420. De Prime Camera Edition is wel iets minder krachtig dan de originele HTC One M9. Zo is het geheugen verkleind van 3 GB naar 2 GB en ook de processor is wat minder krachtig. De camera daarentegen is er wel op vooruit gegaan. 

|TABEL=1452|

Bij de HTC One M9 (Prime Camera Edition) ligt de nadruk, zoals de naam al doet vermoeden, op de camerafuncties. Het toestel biedt naast een normale fotomodus, geschikt voor alledaagse gebruikers, ook een professionele modus. De hoofdcamera heeft een resolutie van 13 megapixel en heeft optische image stabilisatie. Het f/2.0-diafragma vangt veel licht op, voor betere foto's in de schemering. De frontcamera is een 4 megapixel camera met UltraPixel-technologie.

HTC One M9 (Prime Camera Edition)
HTC One M9 (Prime Camera Edition)

“We zijn erg blij met de onthulling van de HTC One M9 (Prime Camera Edition). We zijn ervan overtuigd dat deze een eersteklas ervaring biedt voor een betaalbare prijs”, zegt Jan Costa Thiele, de kersverse Country Manager bij HTC Benelux. “Het toestel heeft de klassieke aluminium unibody behuizing en bevat premium features, waaronder een 13MP-camera met optische beeldstabilisatie, HTC BoomSound-speakers en de meest persoonlijke gebruikerservaring dankzij HTC Sense-software.”

De HTC One M9 (Prime Camera Edition) heeft een behuizing volledig uit aluminium. Dankzij de HTC BoomSound-speakers, gecombineerd met Dolby Audio Surround Sound, is het mogelijk films te kijken of nummers te luisteren met zeer helder geluid, zowel met als zonder koptelefoon.

Het toestel draait standaard op Android 6 Marshmallow met HTC Sense 7. Met het intuďtieve HTC Sense 7 kun je de volledige interface personaliseren. Zo toont HTC Sense Home je meest gebruikte apps op je homepagina, gebaseerd op je locatie. Thuis, op je werk of elders buiten de deur. De interface van de telefoon is gemakkelijk te wijzigen met de HTC Thema-app. Verder voorziet HTC BlinkFeed gebruikers van het laatste nieuws, info over evenementen, social media updates en tips om altijd up-to-date te zijn.

HTC Sense 7
HTC Sense 7

Met de introductie van de One M9 (Prime Camera Edition) vestigt HTC bijna het record van langste productnaam ooit. De belachelijk lange productnaam telt namelijk 33 karakters. Helaas blijkt dit slechts genoeg voor een gedeelde eerste plaats met de huidige recordhouder Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.

De HTC One M9 (Prime Camera Edition) is vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleur grijs (Gunmetal Gray). De adviesprijs van de HTC One M9 (Prime Camera Edition) bedraagt € 449.

portablegear.nl