Interessant:

Razer lanceert live-streaming software voor gamers

nieuws 7 maart 2016 om 12:44

Razer lanceert Razer Cortex: Gamecaster, een live-streaming dienst gebouwd voor gamers. Met Razer Cortex kan je gemakkelijk je gameplay opnemen en streamen naar netwerken als Azubu, Twitch en YouTube Live.

Alle noodzakelijke gamecasting tools en instellingen zijn in-game beschikbaar door een onopvallende on-screen overlay die niet zichtbaar is als  hij niet wordt gebruikt. Sneltoetscombinaties geven gamers de mogelijkheid on hun stream te lanceren, hun gameplay lokaal op te nemen, van webcam te wisselen of een screenshot op te slaan zonder de focus op het spel te verliezen.

Razer Cortex: Gamecaster optimaliseert automatisch de stream instellingen om deze overeen te laten komen met de PC setup en internetaansluiting voor een minimale invloed op de prestaties. Streamers kunnen de instellingen ook handmatig configureren om de broadcast kwaliteit aan te passen aan hun eigen voorkeur.

Razer Cortex: Gamecaster
Razer Cortex: Gamecaster

Er zijn twee versies van Razer Cortex: Gamecaster. Ze zijn beschikbaar binnen de Razer Cortex software, die nu meer dan 11 miljoen gamers wordt gebruikt. Met de gratis versie van Razer Cortex: Gamecaster kunnen gamers beeldmateriaal zonder watermerken broadcasten bij resoluties van maximaal 720p. Bij streamen boven de 720p verschijnt met een gratis abonnement het Razer watermerk op de broadcast.

Door de betaalde Pro licentie te activeren krijg je toegang tot gevorderde premium functies. Deze bevatten onder andere een hogere kwaliteit en lagere impact op het streamen, on-screen annotaties en Twitch chat tools.

Razer Cortex: Gamecater Pro abonnementen zullen worden verkocht in 3 en 12-maanden licenties. Meer informatie, en de Razer Cortex software zijn online te vinden: http://www.razerzone.com/cortex.

Razer Cortex