Interessant:

Gratis TomTom GO Mobile app voor Android

nieuws 25 maart 2015 om 11:05

De nieuwe Android navigatie app van TomTom, de GO Mobile, is vanaf vandaag gratis beschikbaar in 64 Google Play stores. De app kan maandelijks voor 75 kilometer gratis worden gebruikt.

Met de app, uitgerust met Traffic (TomTom's live verkeersinformatiesysteem), kan maandelijks 75 kilometer gratis gebruikt worden (een mobiel abonnement is benodigd om alle functies te kunnen gebruiken en niet verbruikte kilometers kunnen niet meegenomen worden naar een volgende maand). Een upgrade naar onbeperkt gebruik van de app is simpel in-app te doen en kost 19,99 euro voor één jaar en 44,99 euro voor drie jaar.

De app is met dezelfde user interface uitgerust als de TomTom GO-navigatiesystemen en helpt je om dagelijks sneller op je bestemming te komen. De app biedt offline kaarten, live verkeersinfo via TomTom Traffic en waarschuwingen via TomTom Flitsers. Niet alleen in Nederland, maar, dankzij de ingebouwde wereldkaart, in 111 landen wereldwijd. Dit werkt ook zonder mobiele netwerkverbinding, al kan je dan niet alle functies gebruiken.

TomTom GO Mobile-app
TomTom GO Mobile-app

De oude app is niet langer meer te koop via de Google Play store, maar huidige gebruikers kunnen hem nog wel terugvinden onder 'my apps'. Deze oude app wordt, inclusief updates van kaarten, ondersteund tot 1 oktober 2015. Gebruikers van TomTom Traffic en TomTom Flitsers kunnen daar gebruik van maken totdat hun abonnement afloopt. Bestaande gebruikers van de app kunnen voor 50 eurocent een driejarig abonnement op onbeperkt gebruik van de nieuwe TomTom GO Mobile-app aanschaffen.

"We hebben onze app volledig opnieuw opgezet", aldus Corinne Vigreux, managing director van TomTom Consumer. "Nu kan elke automobilist onze navigatie met het Traffic-systeem uitproberen, de files omzeilen en dagelijks sneller op hun bestemming komen."

De TomTom GO Mobile-app is gratis te downloaden in de Google Play Store (vanaf Android 4.0.3 of hoger).

TomTom