Interessant:

Cowon Plenue S: high-definition muziekspeler

nieuws 10 februari 2016 om 12:01

Cowon heeft onlangs met de Cowon Plenue S een nieuwe high-definition muziekspeler aan haar assortiment toegevoegd. Deze speler ondersteunt 24bit/192kHz High Definition Sound.

Naast 24bit/192kHz High Definition Sound ondersteunt de Cowon Plenue S ook andere geavanceerde audiotechnologieen. Hieronder zijn High Precision Dual TCXO en High Quality Balanced Out (die zorgen voor een geluid met stabiele frequentie en balans) en JetEffect 7 & BBE+ (audiotechnologieen voor verfijning van het geluid). De hoogwaardige DAC (Digital-to-Analog Converter), de DAC Burr-Brown PCM1792A, zorgt tevens voor een premium audio-ervaring.

Cowon Plenue S
Cowon Plenue S

De Plenue S heeft een stijlvolle en stevige unibody behuizing van metaal en beschikt over een 3,7-inch AMOLED-display. Daarnaast is deze high-end muziekspeler uitgerust met een 1,2GHz dual-core ARM Cortex A9-processor en 128GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD/microSDXC. Cowon belooft dat de ingebouwde 4.400 mAh batterij genoeg energie biedt om tot 8,5 uur muziek mee te beluisteren.

De Cowon Plenue S is reeds beschikbaar in onder meer Frankrijk voor een (forse) prijs van 1999,90 euro. Het is nog niet bekend of dit model op de Nederlandse markt komt. Eerder verschenen in de Plenue-serie de Cowon Plenue M, de Cowon Plenue 1 en de Cowon Plenue D.

Cowon