Interessant:

Fitbit Alta fitness-armband gepresenteerd

nieuws 5 februari 2016 om 09:44

Fitbit presenteert de Fitbit Alta, een stijlvolle fitness-armband met een roestvrijstalen behuizing, een satijnen afwerking en verwisselbare armbanden in verschillende kleuren.

De Fitbit Alta is verder voorzien van Reminders to Move-functionaliteit, een functie die je de hele dag motiveert om actief te blijven. Ook krijg je op deze fitness-tracker visuele feedback van je sportieve progressie. Tevens is het mogelijk om de armband via Bluetooth Smart aan je smartphone te koppelen. Je ontvangt dan notificaties (inkomende gesprekken, tekstberichten en agendapunten) op je pols. Middels een trilalarm wordt je gewezen op de notificaties op je scherm. De Alta is compatibel met "meer dan 200" mobiele apparaten met Android, iOS en Windows Mobile.

De Fitbit Alta heeft een OLED tap-display, waarop je de tijd en de statistieken van je activiteiten kan aflezen. Het display is te personaliseren in portret- of landschapmodus met verschillende horlogeprofielen. Middels het tap-display heb je snel en eenvoudig toegang tot al je dagelijkse notificaties en statistieken. Fitbit belooft een batterijduur tot 5 dagen met een volledig opgeladen batterij.

Fitbit Alta
Fitbit Alta

De Fitbit Alta verschijnt aankomende maart, tegelijkertijd met het nieuwe FitBit Blaze-sporthorloge, in de Verenigde Staten. De fitness-armband krijgt een prijs van 129,95 dollar. In april wordt de armband ook in Europa op de markt gebracht.

Fitbit