Interessant:

Acer Liquid Jade Primo (met Windows 10 Mobile) aangekondigd

nieuws 5 januari 2016 om 09:59

Acer heeft op de CES 2016 in Las Vegas met de Acer Liquid Jade Primo een nieuw topmodel aangekondigd. Deze smartphone heeft een 5,5-inch display en draait op Windows 10 Mobile.

De Acer Liquid Jade Primo biedt dankzij Continuum-functionaliteit in Windows 10 Mobile zeer goede productiviteit voor professionals, waarbij universele apps van Windows 10 zorgen voor een pc-achtige beleving als de smartphone verbonden is met een tweede scherm. Het toetsel kan als touchpad of als virtueel toetsenbord worden gebruikt, maar er kunnen ook een toetsenbord en muis op worden aangesloten zodat er gemultitaskt kan worden op zowel het schermpje als op het externe scherm. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om video's op de televisie af te spelen en tegelijkertijd andere apps op de smartphone gebruiken. Ook kan je slides projecteren naar een projector of op een groot scherm, terwijl de "Presenter View" op de smartphone te zien is.

Acer Liquid Jade Primo
Acer Liquid Jade Primo

Om de warmte te verminderen die het intensieve multitasken met zich meebrengt, beschikt de Liquid Jade Primo over een geavanceerd koelsysteem dat op efficiŽnte wijze de warmte bij de processor wegneemt, terwijl ook de algehele temperatuur aan de achterzijde wordt verlaagd. Voor een slankere behuizing wordt de antenne van de Liquid Jade Primo gemaakt met behulp van de zogenaamde 'laser direct structuring' (LDS)-technologie, waardoor de antenne in de achterkant wordt geÔntegreerd.†

De Liquid Jade Primo beschikt verder over een helder 5,5 inch Full HD AMOLED-scherm, een hexa-core Qualcomm Snapdragon 808-processor met 3GB RAM, 32GB geheugen en support voor LTE Cat. 6. Tevens krijg je de beschikking over een 21-megapixel camera (met dubbele LED-flitser en 4K-videorecorder) aan de achterzijde en een 8-megapixel camera (met groothoek tot 84 graden en Full HD-videorecorder) aan de voorzijde.

De Acer Liquid Jade Primo†is vanaf februari te koop voor prijzen vanaf Ä 569,-. De Liquid Jade Primo kan apart worden gekocht, samen met het Display-dock, of als Desktop Kit met een extra toetsenbord en muis.

portablegear.nl


Gerelateerde producten