Interessant:

mophie lanceert nieuwe Powerstation-lijn

nieuws 24 november 2015 om 09:55

mophie lanceert een nieuwe serie universele opladers. Deze nieuwe Powerstation-snellaadapparaten hebben een elegant design en zijn voorzien van mophie Power, een ge´ntegreerde energiebeheerapp voor mobiele apparatuur.

De powerstation-lijn is verkrijgbaar in meerdere batterijgrootten (1X, 2X, 3X, 5X, 8X) en kan dynamisch onderweg worden opgeladen. Met maximaal 15.000 mAh profiteer je van maximaal 54 extra uur gesprekstijd, 59 extra uur surfen op het web, 59 extra uur video afspelen en 272 extra uur audiotijd.

"Als het meest vertrouwde merk in mobiele energie is het onze taak om de universele producten van mophie te onderscheiden van de massa", aldus Daniel Huang, oprichter van mophie en Co7. "Dat doen we door bij elke generatie echt te innoveren en de grenzen van betrouwbaarheid, prestaties, fraai design, functionaliteit en dagelijks profijt voor de gebruiker te verleggen."

mophie Powerstation-opladers
mophie Powerstation-opladers

Met de mophie Power-app kan je gelijktijdig de levensduur van de batterij van je smartphone en Bluetooth-powerstation bewaken en beheren (enkel de modellen 5x en 8x). Ook geeft de mophie Power-app aan hoe lang het nog duurt voordat de apparaten 100% zijn opgeladen en biedt de app tips voor het verbeteren van de levensduur van de smartphonebatterij.

De nieuwe mophie powerstation-lijn is momenteel verkrijgbaar op mophie.com, in de Apple Store en bij Verizon vanaf Ç 64,95.

portablegear.nl