Interessant:

Toshiba presenteert Satellite Radius 15 in Nederland

nieuws 5 november 2015 om 10:53

Toshiba heeft de Satellite Radius 15 in Nederland geintroduceerd. De Radius 15 is een een convertible laptop met Windows 10 een 360-graden kantelbaar display.

Dankzij het 360-graden draaiende scharnier kan je op de Toshiba Satellite Radius 15 kiezen uit vijf verschillende gebruiksstanden (tablet, prestantie, publieks, laptop, tafel). Het 'flip-and-fold' ontwerp zorgt ervoor dat je er in alle situaties optimaal mee kan werken. De laptop heeft een elegante vormgeving met een zilverkleurige afwerking in geborsteld aluminium, een backlight toetsenbord en een slanke behuizing van 20,1 millimeter dik. Door de batterijduur van meer dan 7 uur is er voldoende stroom om de werkdag mee door te komen. 

De Satellite Radius 15 wordt aangedreven door de  vijfde generatie Intel Core i5-processors in combinatie met Intel HD 5500 Graphics. Verder wordt de laptop geleverd met Windows 10 voorgeïnstalleerd. Het Full HD IPS-aanraakscherm biedt brede kijkhoeken en de ingebouwde Harman Kardon-stereoluidsprekers en DTS Sound zorgen voor een heldere audiokwaliteit.

Toshiba Satellite Radius 15
Toshiba Satellite Radius 15

De connectiviteitsopties van de Satellite Radius 15 omvatten een multi-kaartlezer die SD UHS-I ondersteunt, voor razendsnelle downloads van grote media, en twee USB 3.0-poorten, waaronder een met Sleep-and-Charge. Voor het gemakkelijk doorsturen van content naar grote beeldschermen, zonder gedoe met extra snoeren, beschikt de convertible over wireless-displaytechnologie. Met de ondersteuning van maximaal 256 GB SSD, 1 TB SSHD en 2 TB HDD heb je een ruime keuze uit harddiskformaten.

De Toshiba Satellite Radius 15 is vanaf half november verkrijgbaar voor een prijs vanaf 999 euro.

portablegear.nl