Interessant:

Telecom Awards 2015: Sony Xperia M4 Aqua

nieuws 5 november 2015 om 14:20

De Sony Xperia M4 Aqua heeft dit jaar de Telecom Award 2015 voor 'Beste koop' in de categorie mid-range gewonnen. De jury was vooral te spreken over het design, de 3D prestaties en de accuduur bij zware belasting.

De Sony Xperia M4 Aqua is een waterbestendige mid-range smartphone met een 5-inch HD-display en het Android 5.0 Lollipop-besturingssysteem. De 13-megapixel camera wordt aangedreven door de Sony Exmor RS mobile sensor met een grote F2.0 diafragmaopening en ISO 3.200 gevoeligheid. De Superieur Auto Modus detecteert automatisch tot 52 verschillende scenario's voor levendige kleuren, hoe de lichtomstandigheden ook zijn.

Sony Xperia M4 Aqua
Sony Xperia M4 Aqua

Net als de camera aan de achterzijde bevat de 5-megapixel selfie-camera een groothoeklens met een gezichtsveld van 88 graden zodat niemand buiten het beeld valt. Daarnaast zorgt Portrait Retouch (selfie-bewerkingsfunctie) voor een leuke finishing touch. Prettig tot slot is de 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor met geintegreerde 4G/LTE-connectiviteit, die zorgt voor snelle multitasking, vlotte prestaties en snel mobiel internet.

De jury van de Telecom Awards bekroonde de Xperia M4 Aqua met de Telecom Award voor 'Beste koop Mid-range'. "In verhouding tot zijn prijs - de pijldatum 255 euro - biedt deze smartphone opvallend goede prestaties, ook op 3D-gebied. Daarbij kreeg de Sony Xperia M4 Aqua ook een hoge beoordeling vanwege haar verzorgde vormgeving en het feit dat deze smartphone het enige toestel in dit segment is die volledig stof- en waterdicht is. De jury prees de materiaalkeuze en afwerking, de esthetiek en de accuduur bij zware belasting. Daarmee is de Sony Xperia M4 Aqua de terechte winnaar van de Telecom Award 'Beste koop Mid-range'", aldus de jury.

Telecom Awards