Interessant:

Motorola Moto X Force aangekondigd

nieuws 30 oktober 2015 om 10:35

Motorola breidt haar smartphone-assortiment uit met de Moto X Force, een robuuste 5,4-inch smartphone met de Moto Shattershield-technologie, waardoor het scherm niet kan breken of barsten.

Naast Motorola's exclusieve Moto Shattershield-technologie, waardoor het scherm niet kan breken of barsten is de Motorola Moto X Force voorzien van een waterbestendige coating, zodat je je ook geen zorgen hoeft te maken bij regen of als je een drankje omgooit. Het 5,4-inch AMOLED-display heeft een Quad HD-resolutie van 1.440 x 2.560 pixels. Het toestel, dat in de Verenigde Staten eerder verscheen onder de naam Motorola Droid Turbo 2, draait op Android 5.1.1 Lolliop, een Android 6.0 Marshmallow-update volgt.

Motorola Moto X Force
Motorola Moto X Force

De 2GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 810-processor met 3GB RAM zorgt voor vlotte prestaties en het 32GB of 64GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. De 3.760 mAh batterij biedt een batterijduur tot 48 uur. Dankzij de TurboPower-technologie is de batterij in slechts 15 minuten tot een gebruiksduur van 13 uur op te laden. Daarnaast biedt de Motorola Moto X Force prima connectiviteit met ondersteuning van 4G/LTE (Cat. 4), Bluetooth 4.1, aGPS en NFC. 

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid van de Motorola Moto X Force in Nederland. Eerder dit jaar presenteerde Motorola de Moto X Style, de Moto X Play en de Moto G3 (2015).

Motorola Blogspot