Interessant:

Samsung Galaxy View officieel geintroduceerd

nieuws 30 oktober 2015 om 10:15

Samsung heeft officieel de Galaxy View geintroduceerd. Deze tablet annex multimedia-systeem is voorzien van een 18,4-inch touchscreen, Android Lollipop en een octa-core processor.

"Bij Samsung zijn we toegewijd om de nieuwste mogelijkheden te creeren en onze consumenten de beste mobiele ervaring te brengen", aldus JK Shin, CEO van Samsung Mobile. "We zijn erg enthousiast om de nieuwe Galaxy View te introduceren. Dit model biedt een geheel nieuwe manier om mobiele video en entertainment te consumeren."

De Samsung Galaxy View (met modelnummer SM-T670), waarover al lange geruchten gingen, heeft een groot 18,4-inch Full HD-scherm, dus het is eerder een multimediasysteem dan een tablet te noemen. Ook de "mobiele ervaring" waar JK Shin over rept lijkt met dit formaat ver te zoeken. Dankzij het grote scherm en de ingebouwde stereospeakers is de Galaxy View vooral zeer geschikt voor het bekijken van video's en gebruik van andere multimedia-toepassingen zoals muziek, games en sociale communicatie in huis. Videochatten is ook mogelijk met de 2,1-camera aan de voorzijde.

Samsung Galaxy View (SM-T670)
Samsung Galaxy View (SM-T670)

De Galaxy View draait op Android 5.1 Lollipop en ondersteunt WiFi, aGPS, Bluetooth 4.1 en 4G/LTE (Cat. 6). De 1,6GHz octa-core processor zorgt voor vlotte prestaties en het 32GB of 64GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. De 5.700 mAh biedt de mogelijkheid om tot 8 uur achtereen films te bekijken en de geintegreerde kickstand biedt twee instelbare posities. Met deze grote tablet gaat Samsung de concurrentie aan met de Alcatel OneTouch Xess (17,3-inch).

De Samsung Galaxy View (WiFi-only versie) verschijnt in november in Nederland voor 699 euro.

Samsung Tomorrow