Interessant:

LG G4 krijgt Android 6.0 Marshmallow-update

nieuws 16 oktober 2015 om 15:57

LG heeft bekendgemaakt de LG G4 een van de eerste smartphones is die een update naar Android 6.0 Marshallow ontvangt. De update wordt volgende week in Polen uitgerold, de rest van Europa volgt de komende weken.

Android 6.0 Marshmallow (eerder bekend als Android M) biedt onder meer eenvoudigere permissies met uitgebreidere controle over de informatie waartoe applicaties toegang hebben, niet alleen tijdens de installatie maar te allen tijde. Daarnaast is er een Silent-functionaliteit om geluid en trilmodus volledig uit te schakelen en een 'Do Not Disturb'-modus om alle geluiden (of alleen wekkers en notificaties) uit te zetten. Verder biedt Android 6.0 een 'Doze'-modus waarin apps op de achtergrond die niet in gebruik zijn worden uitgeschakeld, wat de batterijduur van het toestel aanzienlijk verlengt.

LG G4
LG G4

"Dankzij nauwe samenwerking met Google kan LG de Android 6.0-update eerder beschikbaar stellen voor de LG G4 dan de concurrentie voor haar toestellen", aldus Chris Yie, vice-president marketing van LG Mobile.†

De Android 6.0-update voor de LG G4†wordt aankomende week eerst in Polen uitgerold, daarna volgt de rest van Europa, AziŽ en Amerika. Informatie over de exacte datum van de uitrol in Nederland moet nog volgen.

LG Newsroom