Interessant:

Samsung Galaxy Active Neo geintroduceerd in Japan

nieuws 5 oktober 2015 om 10:09

Samsung heeft in Japan de Galaxy Active Neo op de markt gebracht, een robuuste en waterbestendige smartphone met een 4,5-inch display en Android 5.1 Lollipop.

De Samsung Galaxy Active Neo kan gezien worden als een verbeterde versie van de Galaxy Xcover 3 of als een vereenvoudigdere versie van de Galaxy S6 Active. Het 4,5-inch display heeft een resolutie van 480 x 800 pixels en een IP67-certificaat, waardoor het toestel stof- en waterbestendig is en vallen tot 1,5 meter overleeft. Het Android 5.1 Lollipop-besturingssysteem geeft toegang tot alle bekende Google-apps, zoals YouTube en Gmail.

De Galaxy Active Neo is verder uitgerust met een quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor met 2GB RAM, een 8-megapixel hoofdcamera, een 2-megapixel frontcamera, een 2.220 mAh batterij en 4G/LTE-support. Het 16GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en daarnaast krijg je 2 jaar gratis 100GB online opslag via OneDrive.

Samsung Galaxy Active Neo
Samsung Galaxy Active Neo

De Samsung Galaxy Active Neo verschijnt aankomende november in Japan bij de Japanse provider NTT DoCoMo, in het zwart of in camouflage-wit, voor een prijs van ongeveer 150 euro. Het is nog niet bekend of het toestel ook buiten Japan op de markt komt.

PhoneArena