Interessant:

Snellader op creditcard-formaat voor iPhone en iPod

nieuws 22 september 2015 om 15:44

De Leitz Complete Credit Card Power Bank is een snellader, met ingebouwde lightning kabel, voor de iPhone en iPod. Bijzonder is dat deze snellader het formaat van een creditcard heeft.

De Leitz Complete Credit Card Power Bank is een zeer dunne, metalen lader, ongeveer ter grootte van een creditcard. Middels de ingebouwde (Apple gecertificeerde) lightning kabel kun je je iPhone of iPod supersnel opladen. Binnen vijf minuten heeft de Credit Card Power Bank je batterij weer op 10 procent staan en in 1 uur is je device voor de helft opgeladen. 

Dankzij een capaciteit van 1.350 mAh kan de Credit Card Power Bank een iPhone 6 voor 40 procent opladen, genoeg voor meer dan 5 uur beltijd. De lader schakelt zichzelf automatisch uit, zodat er geen power verloren gaat als je hem niet gebruikt. Dankzij de handige led-indicatie kun je zien hoe vol hij nog is. Via de meegeleverde usb-kabel kun je de Power Bank eenvoudig weer opladen, zo dat die weer snel klaar is voor gebruik.

Leitz Complete Credit Card Power Bank
Leitz Complete Credit Card Power Bank

De Leitz Complete Credit Card Power Bank heeft een adviesprijs van 40 euro en is geschikt voor iPhone 6S/6S Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5S/5C/5, iPod touch (5G) en de iPod nano (7G).

portablegear.nl