Interessant:

Intel Security introduceert nieuwe beveiligingsproducten

nieuws 17 september 2015 om 13:17

Intel Security lanceert zijn nieuwste beveiligings-producten en -diensten voor consumenten. De nieuwe productlijn bevat nu True Key van Intel Security.

Ook breidt Intel Security de onbeperkte cross-device-bescherming van de McAfee LiveSafe-dienst uit naar McAfee AntiVirus Plus, McAfee Internet Security en McAfee Total Protection. De nieuwe beveiligingsproducten en -diensten van Intel Security richten zich op de bescherming van het complete digitale leven, ongeacht waar je je bevindt, welk apparaat je gebruikt of waar je je persoonlijke gegevens opslaat. De producten beschermen tegen dreigingen zoals malware, hackers en phishing en beschermen daarnaast de apparaten zelf in geval van verlies of diefstal, evenals de identiteit van de gebruiker, op alle apparaten.

True Key van Intel Security is een nieuw, cross-platform, multi-factor authenticatietoepassing die inloggen makkelijker en veiliger maakt. Met True Key kan je inloggen op mobiele apps, websites en apparaten met behulp van een combinatie van beveiligingskenmerken, zoals het gezicht, een vingerafdruk of een mobiel apparaat. De premiumversie maakt deel uit van McAfee Internet Security, McAfee Total Protection en McAfee LiveSafe. Verder kan je onder meer rekenen op cross-device beveiliging, nieuwe scan-, detectie- en beschermtechnologie, verbeterde mobiele beveiliging en toegang tot de nieuwe generatie browsebeveiliging. Nieuw is de beveiliging van wearables en smartwatches met Android Wear.

Intel Security McAfee Total Protection
Intel Security McAfee Total Protection

"Digitale veiligheid moet vandaag de dag veel verder gaan dan alleen maar antivirustechnologie," zegt Martin Pivetta, Senior Partner Product Manager bij Intel Security. "Het is een noodzaak voor iedereen met een online verbinding om beveiligingsmaatregelen op meerdere niveaus in te zetten, voor de best mogelijke bescherming. Het is hoog tijd dat de beveiligingsindustrie anders gaat denken en handelen, zodanig dat we consumenten op een fundamenteel andere manier beschermen. En dat is precies wat we doen door onze beveiligingsproducten en -diensten met elkaar te integreren en uit te breiden. We denken dat we daarmee veel beter in staat zullen zijn om de nieuwste dreigingen te herkennen en tegen te houden."

portablegear.nl