Interessant:

ABN AMRO-app met creditcardgegevens

nieuws 17 september 2015 om 10:10

ABN AMRO heeft bekendgemaakt dat voortaan ook de creditcardgegevens beschikbaar zijn in de Mobiel Bankieren App. Voorheen was dat alleen mogelijk via een aparte app van ICS.

Zowel creditcard-uitgaven als de betaallimiet zijn opvraagbaar met de iOS-versie van de Mobiel Bankieren app. Over twee weken volgt Android. De ABN AMRO Mobiel Bankieren-app wordt meer dan meer dan 55 miljoen keer per maand door klanten gebruikt. Uit het recent vergelijkend onderzoek van mobiel bankieren apps bleek dat de Mobiel Bankieren app van ABN AMRO een van de meest uitgebreide apps van Nederland is. Dit jaar introduceerde ABN AMRO eerder iDEAL Betalingen via de app en gepersonaliseerde pinbetalingen.

ABN AMRO-app met creditcardgegevens
ABN AMRO-app met creditcardgegevens

Jessica Niewierra, Directeur Digital Development & Interaction: "De doorontwikkeling van de Mobiel Bankieren app doen we samen met klanten. Het kunnen inzien van hun creditcard gegevens in de Mobiel Bankieren app was een veel geuite wens. We hebben dat nu mogelijk gemaakt en we hopen met deze toevoeging klanten weer meer inzicht te geven in hun dagelijkse bankzaken."

portablegear.nl