Interessant:

Doro introduceert Liberto 825

nieuws 7 september 2015 om 10:00

Doro introduceert de Liberto 825, een smartphone voor senioren die zich aan de gebruiker aanpast door het gebruik te analyseren en zich in te stellen naar de gebruikservaring en voorkeuren van de gebruiker.

De speciale interface die Doro ontwikkelde bovenop Android 5.1 Lollipop, is gebaseerd op interactie met de gebruiker en staat hem of haar toe op eigen tempo de digitale wereld te betreden. Zo kan de seniore gebruiker stap-voor-stap op een eenvoudige manier het toestel ontdekken.

De Liberto 825 heeft een groot 5-inch IPS HD-scherm (720p), waardoor tekst goed leesbaar is. Tevens beschikt de mobiele telefoon over een snelle 4G-verbinding, NFC-tag en de, bij Doro-gebruikers bekende, instelbare noodknop. Verder ondersteunt de Liberto 825 HD Voice, HAC (Hearing Aid Compatibility - Compatibel met hoorapparaten), My Doro Manager en Doro Connect & Care.

Doro Liberto 825
Doro Liberto 825

"Sinds de introductie van de Doro smartphones merken we een grote interesse binnen de markt, zowel van operatoren als van consumenten, voor eenvoudige maar toch technisch geavanceerde smartphones voor senioren. Vorig jaar stelden we de Doro Liberto 820 voor op de IFA-beurs", aldus Caroline Noublanche, VP of Marketing and Portfolio bij Doro. "We zijn erg tevreden dat we de senioren kunnen helpen hun eerste stappen te nemen in de mobiele wereld. Ik geloof dat we met de lancering van de Doro Liberto 825 vele levens kunnen veranderen en we met onze visie voor de gebruikersinterface het gebruik van smartphones voor senioren toegankelijk maken."

De Doro Liberto 825 komt dit najaar op de markt voor een nog onbekende prijs.

Doro