Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Kobo Glo HD 1

Inleiding

De Kobo Glo HD is een e-reader met een 6-inch e-Ink HD-touchscreen met een bijzonder hoge resolutie van 300 ppi (1.448 x 1.072 pixels). De e-reader ondersteunt WiFi en dankzij ingebouwde ComfortLight is lezen in het donker mogelijk. De 1GHz processor zorgt ervoor dat de bladzijden snel omslaan, zodat je geen vertraging hebt bij het lezen van spannende verhalen. Fysieke toetsen voor het omslaan van bladzijden ontbreken. De batterij van de Glo HD gaat tot twee maanden mee, op basis van 30 minuten lezen per dag waarbij ComfortLight en WiFi beide zijn uitgeschakeld. Het 4GB geheugen biedt genoeg ruimte voor 3.000 e-books en Kobo Welcome, de gratis en exclusieve persoonlijke assistent voor de Kobo Glo HD, geeft eBook-aanbevelingen op basis van persoonlijke voorkeuren, en scherpe aanbiedingen. Verder heb je de keuze uit 11 beschikbare lettertypen, 48 lettergroottes en exclusieve instellingen voor dikte en scherpte. Tot slot ontdek je met de Glo HD gemakkelijk nieuwe eBooks, dankzij aanbevelingen op het apparaat op basis van persoonlijke activiteit en voorkeuren. De Reading Life-functionaliteit geeft je ook de mogelijkheid om notities te maken, tekst te markeren, bladwijzers te maken en statistieken bij te houden voor meer informatie over je eigen leesgewoontes.

Apparaat & afmetingen

De Kobo Glo HD is een e-reader met een gewicht van 180 gram. De afmetingen van de ereader zijn 15,7 x 11,5 x 0,9 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 15,7 x 11,5 x 0,9 centimeter. De Kobo Glo HD is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Carta-scherm (1448 x 1072 pixels) van de Kobo Glo HD. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 5 eBook- en document-formaten, te weten ePUB, PDF, TXT, HTML en RTF eBooks.

Geheugen & connectivity

De Kobo Glo HD heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Kobo Glo HD

Van de Kobo Glo HD staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Kobo Glo HD is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,5. Lees in het Kobo Glo HD testoverzicht de testen

Specificaties Kobo Glo HD

Algemeen
ProductKobo Glo HD
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht180 gram
Afmetingen157,0 x 115,0 x 9,2 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.448 x 1.072px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
FormatenePUB, PDF, TXT, HTML, RTF
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB