Interessant:

iPhone 6S en 6S Plus komen 9 september

nieuws 28 augustus 2015 om 09:38

Apple heeft aan de pers uitnodigingen gestuurd voor een presentatie van nieuwe producten op 9 september. De verwachting is dat Apple op die datum officieel de vernieuwde iPhone 6S en iPhone 6S Plus zal onthullen.

Volgens de geruchten komt Apple aankomende 9 september met verbeterde uitvoeringen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus onder de namen iPhone 6S en 6S Plus, en met een update van de Apple TV hardware. De slogan van de presentatie, die plaatsvindt in San Francisco in CaliforniŽ, is "Hey Siri, give us a hint". Over de iPhone 6S en 6S Plus, en mogelijk zelfs een eventuele iPhone 7, gaan al lange tijd geruchten. De vernieuwde toestellen zouden beschikken over snellere processors, een 12-megapixel camera met een 4K-videorecorder, verbeterde Force Touch-technologie, efficientere datachips van Qualcomm, het iOS 9-besturingssysteem en geanimeerde achtergronden.†

Apple-presentatie op 9 september 2015: iPhone 6S en 6S Plus?
Apple-presentatie op 9 september 2015: iPhone 6S en 6S Plus?

Apple zal verder waarschijnlijk beginnen met het uitfaseren van de 4-inch†iPhone 5C, zonder een opvolger (iPhone 6C) voor dit toestel te presenteren, omdat de verkoop van dit model tegenviel. Het iPhone-assortiment voor dit najaar van Apple zal dan gaan bestaan uit de iPhone 5S als entry-level model, de iPhone 6†en 6 Plus†als middensegment-modellen en de iPhone 6S en 6S Plus als de topmodellen. Apple heeft de geruchten uiteraard nog niet officieel bevestigd.

Naschrift: de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn inderdaad 9 september 2015 officieel onthuld.

9to5mac